Skip to main content Skip to search

Gefeliciteerd

Gefeliciteerd. Je hebt alle vragen met JA beantwoord en kunt met het E-2 visumaanvraagtraject starten.

Criteria E-2 investeringsvisum:

  1. Er moet een entiteit (bedrijf) in de VS zijn
  2. Het bedrijf in de VS moet voor minstens 50% in Nederlandse handen zijn en de visumaanvrager moet de Nederlandse nationaliteit hebben.
  3. Er moet sprake zijn van een substantiële, niet-marginale investering van rond de $100.000.
  4. Het bedrijf in de VS moet “real, active and operating” zijn.
  5. De visumaanvrager moet een sleutelpositie in het bedrijf in Amerika innemen.

Voor advies en volledige begeleiding kun je altijd contact met ons opnemen.

info@gowestvisa.nl of 06-57672759