Skip to main content Skip to search

Disclaimer

Disclaimer

Go West Visa is een onafhankelijk adviesbureau gericht op de zakelijke markt. Op basis van onze kennis en jarenlange ervaring adviseren en assisteren wij bij het aanvragen of verlengen van een visum of werkvergunning voor de Verenigde Staten van Amerika. Onze dienstverlening is veelal maatwerk en hiervoor vragen wij een vaste vergoeding. Het is echter altijd mogelijk om zelf een visum aan te vragen.

Go West Visa biedt op deze website algemene informatie met betrekking tot werkvisa voor de VS en onze diensten. Ondanks de zorgvuldigheid waarmee de informatie is samengesteld en wordt weergegeven kan Go West Visa niet garanderen dat deze informatie altijd volledig, correct en actueel is. Go West Visa acht zich derhalve niet aansprakelijk voor enige schade ontstaan door het gebruikmaken van, gedragingen verricht naar aanleiding van de op deze website verstrekte informatie of enige andere vorm van schade veroorzaakt door het bezoeken van of het gebruikmaken van de informatie op deze site op wat voor manier dan ook.

Go West Visa is niet aansprakelijk voor de inhoud van de websites van derden welke doorgelinkt of op enige andere wijze in contact staan met (enige pagina van) de website van Go West Visa.